Ukrajina Buča

Ani za komunistů jsem nepodléhal jednostranným informacím tehdejší propagandy, podle oficiálního podání, bez možnosti nezávislého a neutrálního pohledu a nedělám to ani teď. Je vypjatá situace, informační válka, k tomu nenávist, která zatemňuje mozek. Odmítám být objektem informační smršti, co se servíruje. Ve válce se ovšem z lidí na všech stranách stávají hovada, která jsou schopná všeho. Ani soud ale neodsuzuje bez řádného vyšetření a důkazů, ale tady je všem všechno a hned od první vteřiny jasné. Bohužel jsem si byl jistý, že po odchodu ruských jednotek z předtím obsazených území byla nějaká Buča jen otázkou času. Ten čas byl velmi krátký.

Dovolím si předložit varianty:

Zrežírované divadlo, jak prohlásil Lavrov: Nevěřím, je téměř vyloučeno, ale téměř;

Nepohřbení, nebo do společných hrobů pohřbení mrtví po bojích: Docela možné;

Zabití ze msty nebo z psychického rozpoložení jednotlivými ruskými vojáky (viz vliv války výše): Docela možné;

Dílem mrtví po bojích, dílem zásluhou režisérů masakru v zájmu získání dalšího propagandistického střeliva: Bohužel, taky není vyloučeno;

Masakr na povel z Moskvy: Pokládám za zcela vyloučeno, aby sami dávali druhé straně argumenty proti sobě;

A to, že bylo zamítnuto rychlé projednání v OSN a prošetření případného zločinu, dokud jsou stopy horké, taky o něčem svědčí. 

Dodnes u nás nikdo nezveřejnil výsledek šetření videa, kde ruským zajatcům prostřelují Ukrajinci nohy. Tam jsou jejich obličeje zřetelné a pokud by šlo o ruský podvrh, byl by už toho plný internet. A to je bohužel asi jen špička ledovce, taková zvěrstva se většinou nenatáčejí a nedávají na net.

K té válce nemělo dojít, ale dnes mi připadá, že se všichni zbláznili a místo, aby usilovali o její konec, chtějí konec světa.

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=dGDDjrmUU84&feature=youtu.be&bpctr=1648465857&ab_channel=InfinityNews

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Dějiny po spirále

Daň z neřesti

Reportáž čerstvě rehabilitovaného